Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@00:49:10 GMT

برنامه آموزش و پرورش برای توسعه شبکه شاد

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۶۹۳۸۰

برنامه آموزش و پرورش برای توسعه شبکه شاد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، محسن حاجی میرزایی در سلسله نشست‌های ارتباط هفته که با حضور بیش از۸۰۰۰ نفر از مدیران مدارس استان آذربایجان شرقی در بستر فضای مجازی و از طریق شبکه شاد برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: در پرتو انقلاب اسلامی نشیب و فرازهایی را پشت سر گذاشته‌ایم و تجربه کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین تجربیات به جامعه ما شکل داده و ظرفیت‌های ما را بهبود بخشیده و توانایی های ملی را افزایش داده است. امروز به برکت همین تجربیات توانستیم از زیر سلطه استکبار رهایی یابیم. همگام با انقلاب اسلامی تحولات عظیمی در حوزه آموزش از قبیل توسعه فرصت های آموزشی، کاهش اختلاف جنسیتی، منطقه ای و قومی در دریافت خدمات آموزشی، کاهش بیسوادی و باور ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ملی در منطقه شکل گرفت.

برای استمرار فعالیت‌ها در شرایط شیوع کرونا به توسعه مهارت‌های خود نیاز داریم

این عضو کابینه دولت تدبیر و امید با اشاره به اینکه با شیوع کرونا تغییرات اساسی در آموزش کشور رخ‌ داده است، گفت: با شرایط غیرمنتظره‌ای روبرو شده‌ایم که ما را ناگزیر وارد زیست بومی جدید کرد. در زیست‌بوم جدید ابزار و سیاست‌هایی که برای انجام مأموریت در سال‌های قبل داشتیم، مناسب نبود و نمی‌توانست به ما کمک کند بنابراین برای استمرار فعالیت خود در این شرایط باید مهارت‌هایی را بیاموزیم که تا به‌ حال فرانگرفته‌ایم.

وی افزود: نظام تعلیم و تربیت در بطن انقلاب بزرگ آموزشی قرارگرفته است. اگر معتقدیم آموزش از نیازهای اساسی و حیاتی یک جامعه و آینده‌ساز و هویت‌دهنده است و اطمینان داریم آموزش رشد دهنده و توانمند کننده افراد جامعه است، باید مأموریت آموزش را که با چالش روبرو شده است، با نگاهی نو و تازه و با استفاده از روش‌های مبتکرانه و خلاقانه ادامه دهیم.

حاجی میرزایی آموزش‌ و پرورش را متولی اصلی ارائه آموزش در جامعه دانست و اظهارکرد: موظف هستیم جامعه را برای حضور خلاق در امر آموزش آماده کنیم و با آموزش، زندگی مردم را ارتقا و توسعه دهیم اما این کار تنها با تکیه‌ بر توانمندی‌ها و ظرفیت‌های گذشته ممکن نیست. امروز نیاز به درک و فهم فراوان داریم تا قادر به حل مسائل پیش رو باشیم.

وزیر آموزش‌ و پرورش با اشاره به اهمیت نقش حمایتی خانواده‌ها در موضوع آموزش تصریح کرد: مدیران مدارس پیوند خود را با معلمان، دانش آموزان و خانواده‌ها تقویت و تلاش کنند نتایج ارزشیابی‌ها را با به‌کارگیری روش‌های خلاقانه به واقعیت نزدیک کنند و بر ارتقای کیفیت آموزش تأکید داشته باشند.

این عضو کابینه دولت تدبیر و امید افزود: مدیران مدارس موظف هستند از دسترسی تمام دانش آموزان به آموزش اطمینان حاصل کنند. با هر روشی که میسر است و می‌توانید و با از ابزارهایی که در اختیارتان قرارگرفته است، برای ارائه آموزش باکیفیت به دانش آموزان استفاده کنید و در این مسیر از روش‌های خلاقانه استقبال می‌کنیم.

مدیران مدارس باید از تحقق اهداف یادگیری مطمئن شوند

وی با اشاره به اینکه هر یک از مدیران مدارس در شرایط امروز بار عظیم تعلیم و تربیت را بر عهده‌ دارند، گفت: در شرایط امروز اثربخشی و کارایی همه نظام تعلیم و تربیت، بر عهده مدیران مدرسه است. مدیران مدارس با تمام معلمان و دانش‌آموزانشان ارتباط مستمر برقرار و معلمان را با ارایه آموزش‌های لازم توانمندتر از قبل کنند تا بتوانند با دانش آموزان و خانواده‌ها ارتباط بگیرند. مدیران مدارس باید از تحقق اهداف یادگیری مطمئن شوند و با به‌گاررکیری روش‌های مختلف به این هدف برسند.

وزیر آموزش‌وپرورش افزود: امروز عرصه نوآوری، خلاقیت، قدرت‌نمایی و هنرنمایی انسان‌های بزرگ است. معلمان باید با حمایت مدیران در این عرصه به‌گونه‌ای رشد کنند و نمایان شوند که نام و خاطره آن‌ها در ذهن افراد جامعه برای همیشه ماندگار شود.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه در شرایط شیوع کرونا مدرسه به‌عنوان پایگاه اصلی نظام تعلیم و تربیت مشخص‌ شده است، گفت: سال‌ها تلاش کردیم مدرسه محوری رشد پیدا کند و امروز مدرسه، محور و مدیر مدرسه کانون این تحول چشمگیر شده است. اگر زمان بگذرد و توان خود را بالا نبریم، با از دست دادن فرصت‌ها افسوس خواهیم خورد. باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که بعد از دوران کرونا به یک انسان توانمندتر و خلاق‌تر تبدیل‌ شده باشیم.

 توسعه شبکه شاد را ادامه خواهیم داد

وزیر آموزش‌ و پرورش با اشاره به اینکه در تلاش هستیم تا ظرفیت‌های شبکه شاد را بیش ازآنچه امروز در دسترس است، افزایش دهیم، گفت: پلتفرم شاد، یک نهال نوپا است که آن را تقویت خواهیم کرد تا به یک درخت تنومند تبدیل شود. امروز شبکه شاد جایگزین آموزش حضوری  در کشور شده است و در آینده مکمل آموزش خواهد بود.  از این مسیر برنمی‌گردیم و هرروز با خلاقیت و به‌کارگیری روش‌های جدید و نو در آن پیشرفت خواهیم کرد.

حاجی میرزایی، تلاش برای تأمین معیشت مدیران و معلمان را یکی از مهم‌ترین وظایف خود عنوان کرد و گفت: تمام تلاش خود را در ایجاد تسهیلات برای همکاران فرهنگی انجام خواهم داد .

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، وزیر آموزش‌وپرورش در خصوص طرح رتبه‌بندی گفت: موضوع رتبه‌بندی در دستور کار هیئت دولت است و با جدیت پیگیری می‌شود.

پربیننده ترین یک بام و دو هوای آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس سربازان فراری نگران نباشند صحبت‌های پسر وزیر بهداشت پس از تزریق واکسن +فیلم عروسک‌های چند میلیونی در بازار تهران میلیونر شدن پسر ۱۲ساله با خرید و فروش سهام +عکس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شبکه شاد شبکه شاد اخبار فرهنگیان شبکه شاد تعلیم و تربیت حاجی میرزایی مدیران مدارس دانش آموزان وزیر آموزش ظرفیت ها شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۹۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت:متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای ۵۰ سال قدمت دارند و عملا استانداردهای لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر ۷۰درصد مدارس قوچان فرسوده هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قوچان، جواد واعظ در نشست خبری خود ضمن گرامیداشت  روز معلم در جمع اصحاب رسانه این شهرستان، اظهار داشت:در حال حاضر شهرستان قوچان در حدود 36 هزار نفر دانش آموز دارد که 2648 معلم وظیفه آموزش و پرورش آنها را برعهده دارند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت‌های این اداره در سال گذشته، بیان کرد: آموزش و پرورش در حوزه‌های مختلفی فعالیت دارد که سه حوزه آموزشی عمرانی و پرورشی و تربیتی جزو سه اولولیت اول هستند و شاید بیشتر مردم حوزه آموزشی را مد نظر داشته باشند که خوشبختانه این اداره درسال گذشته فعالیت‌های خوبی در این حوزه داشته که در بخش پژوهش سرا که در حدود 4 سال روبه تعطیلی رفته بود به 26 رشته معرفی شد که در دو رشته از آنها حائز رتبه کشوری شده‌ایم همچنین در دانشگاه فرهنگیان امسال 32 نفراز شهرستان پذیرفته شده اند.

واعظ گفت:در حوزه تربیتی و پرورشی، سال گذشته به عنوان اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور بیش 1600 دانش آموز قوچانی برگزار شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت های مربوط به مشارکت سیاسی تصریح کرد : برای اولین بار در حوزه مشارکت سیاسی و با هدف افزایش مشارکت عملی دانش آموزان در بحث انتخابات با هماهنگی شورای نگهبان 50 حکم برای دانش آموزان به عنوان ناظر انتخابات صادر و از آنها در روند برگزاری انتخابات استقاده شد و نتیجه آن در مسابقه ای با قالب دل نوشته جمع آوری و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

وی در خصوص احداث و تجهیز استخر دانش آموزی نیز گفت:  عملیات اجرایی این استخر در سالهای گذشته آغاز و با اعتبار 40 میلیارد تومانی  در حال حاضر 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد  البته هنوز در بحث انشعابات مخصوصا در حوزه آب  نیازمند دو میلیارد و دویست میلیون تومان اعتبار هستیم اما در تلاشیم برای سال جاری به بهره برداری برسد.

واعظ خاطرنشان کرد: در بحث مجتمع رفاهی فرهنگیان نیز این مرکز در سال‌های گذشته بدهی‌هایی به ادارات  شهرستان از جمله بحث مالیات داشته که تاکنون  مجموعا حدود 800 میلیون تومان شده است و امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی شاهد فعالیت مجدد آن باشیم.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت های عمرانی آموزش و پرورش، بیان کرد: در بحث ساخت مدارس راه اندازی یکی از مدارس مسکن مهر  جداسازی مدرسه مختلط پادگان ارتش  یک پروژه 12 کلاسه مقطع متوسطه اول و مدارس روستای های بهار خبوشان سراب کلاته ملو یدک قاچکانلو چیتگر مدرسه آیت الله سعیدی از اقدامات  این حوزه است.

وی با انتقاد از قانون 50درصدی مشارکت خیرین تصریح کرد: طبق قانون 50درصد یک پروژه توسط خیرین باید تامین شود،با توجه به تورم و مشکلات اقتصادی بسیاری از  خیرین قادر به پرداخت سهم 50 درصدی در پروژه های مد نظر خود نیستند و عملا خرده خیرین که قصد مشارکت در برخی پروژه ها را دارند نمی‌توانند مشارکت کنند که باید تمهیداتی در این خصوص صورت گیرد.

واعظ در ادامه با اشاره به فرسودگی مدارس قوچان افزود: متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای 50 سال قدمت دارند و عملا استانداردهای لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر 70درصد مدارس قوچان فرسوده هستند که نیازمند توجه بیشتر مسئولین و ورود خیرین نیک اندیش جهت بازسازی این مدارس هستیم.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت: کد رشته تربیت بدنی شهرستان قوچان 3 سال به صورت آزمایشی به این شهرستان داده شده بود که در سال‌های گذشته به دلیل نبود بسترهای لازم عملا راکد شده است و در صورت مهیا نشدن این بسترها از جمله استخر دانش‌آموزی  عملا امسال جذب دانش آموز در سال دهم نخواهیم داشت و تنها دانش آموزان پایه 11و12 را خواهیم داشت که امیدواریم با ساخت استخر این مشکل برطرف شود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • تقدیر از معلمان و مدیران نمونه در همدان + تصویر
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند