Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در چهاردهمین جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور که با حضور وزیر آموزش‌ و پرورش و همچنین نمایندگانی از  وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت علوم، صدا و سیما، سازمان بهزیستی، بنیاد شهید و جمعی از معاونان وزیر آموزش ‌و پرورش که از طریق ویدئو کنفرانس در جلسه حضور داشتند و در سالن جلسات ساختمان شهید رجایی برگزار شد، اظهار کرد: قانون حمایت از افراد دارای معلولیت را در آموزش ‌و پرورش در دستور کار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۱۵۲ هزار دانش‌آموز تحت پوشش سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی قرار دارند. ۷۰ هزار نفر در مدارس عادی، ۲۱ هزار دانش‌آموز در ۸۵۰ مدرسه پذیرا، ۳۴ مدرسه شبانه‌روزی، ۴۸ مدرسه ویژه اوتیسم ۲۳ مدرسه ویژه نابینایان، ۲۶ مدرسه خاص دانش‌آموزان ناشنوا و ۱۰۰ مدرسه ویژه دانش‌آموزان دارای مشکل حرکتی داریم.

حسینی از فعالیت ۱۶۰۰ مدرسه استثنایی در سطح کشور خبر داد و تصریح کرد: پوشش تحصیلی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه ۱۸ برابر و آمار دانش‌آموزان تلفیقی نیز ۸۲ برابر شده است، اعتبارات این بخش نیز ۸ برابر شده است؛ در مواردی مانند برنامه و هدف، نظام آموزشی، ارزشیابی، قوانین و مقررات، محتوا، هزینه، مکان و ماهیت کار، آموزش‌ و پرورش استثنایی با عادی متفاوت است.

رئیس سازمان آموزش ‌و پرورش استثنایی خاطرنشان کرد: تألیف و مناسب‌سازی محتوای درسی، مناسب‌سازی تجهیزات، مناسب‌سازی فضا، مناسب‌سازی دانش‌آموزان عادی در مدارس پذیرا، مناسب‌سازی منابع انسانی و مناسب‌سازی فضای مجازی و آموزش از راه دور از جمله اقداماتی است که در راستای مناسب‌سازی، دسترسی و تردد و تحرک افراد دارای معلولیت انجام‌گرفته است.

وی افزود: مناسب‌سازی ۱۰۰۰ عنوان کتاب، مناسب‌سازی ۳۶ رشته مهارتی دوره متوسطه، ۴۲ رشته فنی و حرفه‌ای، ۸۰ رشته کاردانش و جمعاً ۱۵۸ رشته در توسعه فنی و حرفه‌ای از اقدامات انجام‌شده در زمینه مناسب‌سازی محتواهاست.

حسینی از مناسب‌سازی برای گروه‌های کم‌توان ذهنی، آسیب بینایی، آسیب شنوایی و  جسمی- حرکتی در راستای مناسب‌سازی تجهیزات خبر داد و عنوان کرد: در این خصوص نهضت مشارکتی توان‌افزایی را ایجاد کردیم که به ۱۰۵ قلم شامل ۷۲ هزار  مورد وسایل موردنیاز آموزشی و توان‌بخشی احتیاج دارد بنابراین اقداماتی در این زمینه انجام ‌شده است.

وی از مناسب‌سازی ۶۴ مدرسه تا پایان سال ۹۹ خبر داد و اعلام کرد: اجرای طرح خشت تا بهشت با هدف‌گذاری ۲۱۰ مدرسه، افتتاح ۵۸ مدرسه، کلنگ زنی ۳۱ مدرسه و ۱۴ مدرسه اوتیسم  و مجموعاً ۱۰۳ مدرسه از جمله اقدامات مناسب‌سازی در این سازمان است.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی از ساخت ۳۱ سالن ورزشی ویژه دانش‌آموزان استثنایی در استان‌ها خبر داد و افزود: ۱۳ سالن ورزشی در حال ساخت است و ۱۵ استان نیز فاقد سالن ورزشی ویژه دانش‌آموزان استثنایی است.

وی اظهار کرد: راه‌اندازی ۳ مرکز تشخیص آموزش و توان‌بخشی، راه‌اندازی ۱ پارک تحرک و جهت‌یابی ویژه نابینایان و ساخت ۲ واحد اتاق چند حسی ازجمله اقدامات مناسب‌سازی نوآورانه است.

حسینی از ایجاد رمپ و بالابر برقی در درون سازمان جهت تردد معلولین خبر داد و افزود: راه‌اندازی ۲۳ اتاق بازی و ۲ اتاق چند حسی از دیگر اقدامات در این زمینه است.

وی به مناسب‌سازی دانش‌آموزان عادی در مدارس پذیرا، تألیف کتاب راهنمای فرزند پروری و تولید احکام دین اشاره و عنوان کرد: تدوین ۱۵ لوح فشرده در مسیر زندگی همراه با فرزند، تألیف ۴ کتاب مداخله به هنگام، مناسب‌سازی معلمان استثنایی و پذیرا و مناسب‌سازی منابع انسانی جامعه با همکاری صداوسیما و تهیه ۱۲ کلیپ اینفوگرافی با همکاری صداوسیما در زمینه آگاهی بخشی ازجمله اقدامات اتمام شده است.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی، راه‌اندازی نهضت زبان اشاره، نهضت خط بریل و آموزش معلمان مبتنی بر مهارت‌های چندگانه را ازجمله اقدامات مناسب‌سازی برشمرد و اظهار کرد: در شرایط کرونایی، مناسب‌سازی فضای مجازی و آموزش از راه دور، ایجاد ۷ پایگاه مجازی آموزش در استان، تولید ۵۵ فیلم، همکاری با شبکه آموزش و مدرسه تلویزیونی، اختصاص یک روز تدریس در شبکه آموزش به دانش‌آموزان استثنایی و تجهیز شبکه شاد به برنامه گویاساز از جمله اقدامات مناسب‌سازی انجام‌شده در دوره کرونا است.

وی گفت : از مجموعه ۲۵ بسته تحولی سند تحول سه بسته به حوزه دانش‌آموزان استثنایی مربوط می‌شود.

حسینی افزود: انتظار می‌رود ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی در زمینه‌های نهضت توان‌افزایی، مناسب‌سازی  معابر منتهی به مدارس، کمک به سرویس ایاب و ذهاب، کمک به تغییر نگرش جامعه نسبت به معلولین،  مهارت آموزشی و اشتغال، مداخلات بهنگام و همکاری با وزارت بهداشت ، کمک به کیفیت‌بخشی و تغییر نگرش در خصوص طرح تلفیقی_ فراگیر و ... همکاری کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان استثنایی دانش آموزان با نیازهای ویژه دانش آموزان استثنایی اقدامات مناسب سازی رئیس سازمان آموزش پرورش استثنایی سازمان آموزش راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۴۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا رضایی، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر کرمان با بیان اینکه طی ۲ سال اخیر بیش از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام در استان کرمان به بهره‌برداری رسیده و ۱۰۳ مدرسه جدید در حال ساخت است گفت: کسب رتبه‌های دو رقمی توسط دانش آموزان کرمانی در کنکور ۱۴۰۲، رشد ۱۰۰ درصدی داشته است و بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش استان کرمان در تمام حوزه جز استان‌های برتر کشور است.

وی با تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم و اشاره به دیدار معلمان در روز معلم با مقام معظم رهبری افزود: با توجه به عملکرد خوب آموزش و پرورش در دولت سیزدهم، خوشبختانه مقام معظم رهبری رضایت داشتند.

وی اجرایی سازی سند تحول بنیادین را مهمترین مطالبه مقام معظم رهبری در چند سال اخیر دانست و افزود: بر اساس این سند آموزش و پرورش به دنبال تربیت انسان تمام ساحتی و در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران است.

رضایی، با اشاره به توجه ویژه و تاکید مقام معظم رهبری بر فعالیت‌های پرورشی و تربیتی گفت: خوشبختانه فعالیت‌های پرورشی و تربیتی در رأس برنامه‌های آموزش و پرورش کشور است هرچند که در زمانی دنبال حذف این معاونت بودند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به فعالیت بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ روحانی در مدارس استان بر اساس تفاهم نامه منعقد شده با حوزه علمیه گفت: استان کرمان در این زمینه بعد از استان قم رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.

رضا رضایی با اشاره به کسب رتبه اول آموزش و پرورش استان در زمینه اعزام دانش آموزان به اردوهای راهیان نور خوزستان از اعزام بیش از ۵ هزار دانش آموز به اردوهای راهیان نور در سال تحصیلی جاری خبر داد.

‌وی با اشاره به ضرورت هدایت دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار دانش اظهار کرد: برای هدایت بیش از ۵۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه دوم به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش در آموزش و پرورش استان برنامه ریزی شده و تأسیس هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش جوار کارخانه‌ای در دستور کار ماست.

رضایی شرط ورود و استخدام در آموزش و پرورش را قبولی آزمون دانست و افزود: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۰۵ هزار نفر جذب آموزش و پرورش خواهند شد.

‌وی گفت: در تاریخ کشور به خصوص پس از پیروزی انقلاب اسلامی، معلمان نقش و جایگاه ویژه ای در هدایت و راهبری جامعه داشته و در مسائل و موضوعات مختلف مشاوران امین مردم بوده‌اند.

رضایی، بیان کرد: در دوران پس از دفاع مقدس نیز یکی از مراجع اصلی مردم یعنی مرجعی که محل مشورت آنان در تمام مسائل روز جامعه بود، معلمان و فرهنگیان بودند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه معلم نقش کلیدی در نظام اجتماعی دارد، افزود: همه مسؤولان و مردم باید تلاش کنند تا از این اسوه‌های ایثار و فداکاری در جایگاه والای خود تجلیل و تکریم شوند.

رضا رضایی افزود: به همین مناسبت شعار هفته معلم سال جاری "همه ما مدیون تو هستیم، معلم" انتخاب شده و ۴۳ هزار و ۵۱۹ فرهنگی در قالب ۲۹ هزار و ۲۷۰ کلاس درس در ۶ هزار و ۲۰ مدرسه استان کرمان مشغول به فعالیت هستند که قدردان زحمات آنان هستیم.

وی از اجرای طرح رتبه بندی معلمان ویژه ۳۹ هزار فرهنگی در استان کرمان و افزایش ۱۰۰ درصدی حقوق فرهنگیان طی ۲ سال اخیر خبر داد و افزود: پرداخت هزینه‌های درمان، تسهیلات بدون بازپرداخت برای بیماران سخت درمان از جمله اقدامات آموزش و پرورش استان کرمان است.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش استان کرمان در شاخص‌های اختصاصی موفق به کسب رتبه اول کشور و در کل شاخص‌ها رتبه دوم کشور را به دست آورده است تصریح کرد: کسب ۶ رتبه تک رقمی کنکور توسط دانش آموزان کرمانی و کسب رتبه ۲۶ کنکور رشته ریاضی یک دانش آموز در منطقه رودبار جنوب یکی از اتفاقاتی است که در طول تاریخ این منطقه بی نظیر بوده و همچنین رشد ۱۰۰ درصدی رتبه زیر ۱۰۰ در کنکور سراسری از دیگر افتخارات این استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، کسب ۱۲۰ مدال رنگارنگ مسابقات کشوری و ۱۰۷ رتبه برتر کشور توسط معلمان و دانش‌آموزان استثنایی در استان کرمان در سال تحصیلی جاری را از دیگر موفقیت‌های این استان برشمرد.

کد خبر 6095745

دیگر خبرها

  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • حضور اساتید مدرسه علمیه منتظریه در جمع دانش آموزان گنبدکاووس + تصاویر
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • آغاز به کار طرح مدرسه هنر در کاشان
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند