Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از اردبیل کنعانی اظهار داشت : علاوه بر این دانش‌آموزان ۲۱ مدرسه شهری منطقه نیز از برنامه‌های تحصیلی و آموزشی این شبکه محروم هستند.

وی گفت : در حال حاضر فقط دانش‌آموزان ۳۴ روستای این شهرستان از برنامه‌های شبکه آموزشی شاد بهره‌مند بوده و در روستاهایی که دسترسی به این شبکه ندارند بر ادامه تحصیل حضوری دانش‌آموزان در کلاس درس تاکید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کنعانی با انتقاد از ادامه روند ضعف برنامه‌های آموزشی ارائه شده در شبکه آموزشی شاد گفت: به اظهار بسیاری از مردم و دانش‌آموزان شبکه آموزشی شاد به یک شبکه ناشاد برای قشر در حال تحصیل تبدیل شده است.

فرماندار شهرستان کوثر کمبود نیروی انسانی و معلمان تخصصی، شیوع بیماری کرونا ، مشکل تهیه گوشی توسط دانش‌آموزان بی‌بضاعت برای استفاده از تحصیل مجازی ، در حال تخریب بودن ساختمان ۲۰ مدرسه و نیاز به انجام تعمیرات اساسی در ساختمان ۱۴ مدرسه این شهرستان را از جمله مشکلات آموزشی منطقه ذکر کرد.

او افزود: امسال برای نخستین بار ۱۸ میلیارد ریال برای اجرای پروژه‌های آموزش و ورزشی آموزش و پرورش این شهرستان تخصیص یافته و انتظار می‌رود اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل نسبت به تامین ۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی در مقابل این اعتبار استانی و اجرای پروژه‌های نوسازی و تعمیر و تجهیز مدارس این منطقه امسال اقدام کند.


وی با بیان اینکه تحصیل دانش‌آموزان در مدارس کهنه و فرسوده موجب رنجش خاطر آنها می‌شود، افزود: توسعه، تجهیز و تهیه امکانات ورزشی مدارس و همچنین تهیه کانکس و ملزومات فضاهای آموزشی باید مورد توجه قراربگیرد.

46

کد خبر 1454604

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان اردبیل دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۸۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان خبر داد.

اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان ترک تحصیل دانش‌آموزان در این استان در دوره متوسطه دوم بیشتر از دوره‌های دیگر است. ترک تحصیل در دوره متوسطه اول نیز بیشتر از دوره ابتدایی است. در واقع، در دوره گذر از ششم به هفتم و نهم به دهم ترک تحصیل بیشتر است.

وی ادامه داد: در این استان ۲۴ هزار و ۲۳۴ نفر در مقطع متوسطه دوم مشغول به تحصیلند که ۱۵ درصد آن‌ها ترک تحصیل می‌کنند. همچنین حدود ۴۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان ترک تحصیل می‌کنند.

اکبری بیان کرد: ۶۵ درصد افرادی که در این دوره ترک تحصیل می‌کنند دانش‌آموز پسر و ۳۵ درصد دخترند. ازدواج دانش‌آموزان دختر و مشغول به کار شدن دانش‌آموزان پسر از جمله مهم‌ترین دلایل ترک تحصیل دانش‌آموزان در دوره متوسطه دوم است.

۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خراسان شمالی تعیین تکلیف شدند

عصمت بدخشان، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل دوره ابتدایی در این استان تعیین تکلیف شدند.

وی اظهار کرد: در سامانه شهید محمودوند ۱۳۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی در این استان ابلاغ شد که با پیگیری‌های انجام‌شده ۱۱۱۱ دانش‌آموز تعیین تکلیف شدند و ۲۰۰ دانش‌آموز هنوز باقی مانده‌اند.

بدخشان توضیح داد: از ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل که در سامانه یادشده به این استان ابلاغ شده، ۴۵ دانش‌آموز فوت کرده بودند و ۴۸ دانش‌آموز نیز به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند. دو دانش‌آموز جذب مدارس دینی (حوزه‌های علمیه) شده‌اند و والدین ۸۱ دانش‌آموز نیز اعلام کردند که فرزندان‌شان جثه کوچکی دارند و امسال نیز پیش‌دبستانی را سپری می‌کنند.

به گفته وی، چهار دانش‌آموز به علت اشتغال به کار، ۳۹ دانش‌آموز به علت فقر مالی خانواده، ۳۹ دانش‌آموز به علت ابتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج در این استان از تحصیل بازمانده‌اند. ۲۵۰ دانش‌آموز نیز استثنایی بودند، ۲۲ دانش‌آموز بی‌سرپرست و بدسرپرست بودند و ۱۳۲ دانش‌آموز نیز به علت مهاجرت داخلی از تحصیل بازمانده‌اند.

وی تاکید کرد: پوشش تحصیلی دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره ابتدایی در سال گذشته ۹۸.۶۲ درصد بود که از میانگین کشوری بالاتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • شکوفه‌های بهاری شهرستان کوثر استان اردبیل
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب