Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وزارت آموزش‌وپرورش، «محسن حاجی میرزایی» در نشست مشترک مدیران کل آموزش‌وپرورش با روسای ادارات انجمن اولیا و مربیان استان‌های کشور که به مناسبت گرامیداشت هفته پیوند اولیا و مربیان به‌ صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، افزود: اینترنت شبکه شاد رایگان است و باید از ظرفیت های این سامانه به درستی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: انجمن اولیا و مربیان از سرمایه‌های نظام تعلیم و تربیت است و به داشتن این سرمایه عظیم در آموزش‌وپرورش به خود می‌بالیم.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید با اشاره به اینکه زمانی که کودکان به دنیا می‌آیند هیچ علمی ندارند، افزود: کودکان گوش، چشم و قلب برای دیدن، شنیدن و درک کردن دارند و در سنین بالاتر این مدرسه است که تغذیه‌کننده این ابزارهای کودکان است و همه تمدن‌ها و جوامع از راه تغذیه همین ابزارها شکل می‌گیرد و رشد می‌یابد.

حاجی میرزایی بابیان اینکه همه اندیشمندان دوره کودکی را یکی از تأثیرگذارترین دوره‌های زندگی هر انسانی می‌دانند، گفت: برای داشتن نسلی عزتمند، مستقل، شرافتمند، دین‌دار و توانمند باید این دوره تأثیرگذار را درک کرد و بیشترین توجه و سرمایه‌گذاری را بر روی آن انجام داد؛ بنابراین برای رسیدن به این هدف باید بین خانه و مدرسه هماهنگی بیشتری در تربیت کودکان وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه آینده جامعه در خانه و مدرسه شکل می‌گیرد، تصریح کرد: مشارکت خانه و مدرسه یکی از ارکان مهم در تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است.

وزیر آموزش و پرورش بابیان اینکه باید تعریف مشخصی از مشارکت خانواده‌ها و مدرسه در تربیت کودکان ارائه شود، گفت: مشارکت در پرتو توزیع نقش‌ها و مسئولیت‌ها است و برای ارزیابی انجمن‌های اولیا و مربیان مدارس باید بررسی کرد تا چه حد توانسته‌ایم مشارکت خانواده‌ها را در امور مدرسه داشته باشیم.

حاجی میرزایی با اشاره به اهمیت ارتباط خانه و مدرسه، گفت: ارتباط خانواده با مدرسه باید حفظ شود چراکه مدرسه خانه دوم کودکان است و ویژگی یک مدرسه خوب همان شباهت آن به خانه است و کودکان با حضور در مدرسه باید این احساس را داشته باشد که وارد خانه خود می‌شوند.

وی بابیان اینکه هیچ کاری در هستی مهم‌تر از تربیت یک انسان نیست، اظهار داشت: همچنین هیچ کاری پیچیده‌تر از تربیت انسان نیست و تربیت انسان موضوع وحی، ارسال رسل و انزال کتاب آسمانی بوده، بنابراین تربیت انسان را باید به افراد کاردان و دارای صلاحیت سپرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نباید در تربیت انسان‌ها غفلت کنیم، گفت: دنیای مدرن تربیت را تفکیک کرد؛ آموزش را به مدرسه سپرد و نقش خانواده‌ها را در تربیت فرزندان کاهش و به‌تدریج حذف کرد، درصورتی‌ که خانه و مدرسه راه و هدف مشترکی دارند بنابراین نباید مفاهیمی که در مدرسه آموزش داده می‌شود در خانه و مفاهیمی که در خانه آموزش داده می‌شود در مدرسه تخریب شود.

حاجی میرزایی بابیان اینکه یکی از مشکلات مهم خانواده‌ها در عدم ارتباط‌گیری خوب با کودکان خود است، اظهار داشت: پدر و مادر باید به زندگی کودکان معنا دهند و نباید توان معنا دهی از پدر و مادر سلب شود.

وی با اشاره به اینکه در آموزش‌ و پرورش باید شاکله یک انسان به‌درستی شکل بگیرد، اظهار کرد: این موضوع مأموریت مشترک خانه و مدرسه است بنابراین برای همکاری هرچه بیشتر با خانواده‌ها دررسیدن به این هدف استقبال می‌کنیم.

وزیر آموزش‌ و پرورش با بیان اینکه آموزش در سال تحصیلی جاری، آموزش در بحران است، افزود: آموزش در بحران مختصات خاص خودش را دارد، روش‌های جدیدی که برای تدریس اجرا می‌شود، معلمان، دانش آموزان و خانواده‌ها با مسئولیت‌های خودشان در این زیست بوم جدید آشنا شوند. پژوهش‌های جهانی مشخص کرده که ۶۷ درصد معلمان برای اولین بار با آموزش مجازی کار می کنند.

وی بابیان اینکه توصیه اول آموزش‌ و پرورش آموزش حضوری است، گفت: دور بودن کودکان از مدرسه با مخاطرات نگران‌کننده‌ای مواجه است به عواطف آنان نسبت به آموزش آسیب می‌رساند و روند اجتماعی شدن آن‌ها را به دلیل دوری از جامعه همسالان با تأخیر مواجه می‌کند.

وی در پایان گفت: هر پیشنهاد اثربخشی که انجمن‌های اولیا و مربیان ارائه دهد بررسی خواهد شد و درصورتی‌که امکان اجرا یا تحول داشته باشد، آن را انجام خواهیم داد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: اولیا و مربیان حاجی میرزایی خانه و مدرسه تربیت انسان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۱۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، دکتر رحمت عباس­نژاد سرستی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران در آیین گرامی­داشت مقام معلم و تجلیل از استادان نمونه دانشگاه مازندران، ضمن اعلام برنامه ­های دهه سرآمدی آموزش بر اساس روزشمار ابلاغ­ شده، گفت: با همکاری دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، دفتر هم ­اندیشی اساتید، ستاد توانمندسازی استادان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیریت روابط بین ­الملل و نیز برخی از دانشکده ­ها، برنامه ­هایی در راستای طرح تحول آموزش عالی از ۸ تا ۱۸ اردیبهشت اجرایی خواهند شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران به برخی از محور‌های برنامه­ های دهه سرآمدی آموزش اشاره کرد و گفت: محور‌های مذکور عبارتند از دانشگاه آینده با رویکرد ایرانی- اسلامی؛ کیفیت پویایی تدریس؛ پیاده­سازی آمایش آموزش عالی؛ تقویت فرهنگ شاگردپروری؛ آموزش و اخلاق حرفه­ای؛ راهبرد خانواده­محوری در دانشگاه؛ نقش فناوری­های نوین آموزشی در کارآمدی آموزش عالی؛ توسعه هوشمند دیپلماسی علمی و بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در حوزه آموزش؛ آموزش‌های سرآمد در حوزه‌های علمی و فناوری پیشران و علوم پایه؛ و حمایت خیرین از توسعه آموزش به محوریت بنیاد حامیان دانشگاه.

معاون آموزشی دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارتقای عملکرد آموزش دانشگاه مازندران در نظام رتبه‌بندی ISC در بین دانشگاه‌ها گفت: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) هرساله براساس شاخص ­های آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری، بین­ المللی­ سازی، اثرگذاری اقتصادی، خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات به رتبه­ بندی دانشگاه­های کشور مبادرت می­ ورزد.

او گفت: ملاک­های ارزیابی دانشگاه­ها در بخش آموزش نیز شاخص­هایی، چون هرم هیأت علمی، کیفیت دانشجویان ورودی، نوآوری در آموزش، مهارت­ افزایی در آموزش، بازنگری و تدوین برنامه ­های درسی، نسبت دانشجو به استاد و اشتغال دانش ­آموختگان هستند.

دکتر عباس‌نژاد در ادامه افزود: در نظام رتبه ­بندی ISC در سال ۱۳۹۹-۱۳۹۸، رتبه دانشگاه در بخش آموزش، ۴۴ بوده و در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به ۳۴ ارتقا یافته است. اما رتبه آموزشی دانشگاه مازندران در میان ۱۱۱ دانشگاه ارزیابی ­شده کشور در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ با جهش بسیار جالب توجه، به رتبه ۱۴ رسید که به این ترتیب دانشگاه مازندران با پشت­ سر گذاشتن دانشگاه­ های مهم، در کنار دانشگاه ­های برتر از نظر شاخص ­های آموزشی قرار گرفت.

معاون آموزشی دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با همت و پشتکار استادان، مدیران و یاوران علمی، شاهد ارتقای رتبه دانشگاه در این زمینه در سال­های پیش­رو باشیم.

دیگر خبرها

  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • تربیت صحیح و اسلامی فرزندان ایران، دغدغه اصلی معلمان دلسوز
  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون