Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن حاجی میرزایی با حضور در شبکه آموزش  با تبریک فرا رسیدن روز معلم را به همکارانش تبریک گفت: حضور دانش آموزان در مدرسه به علت بیماری کرونا متوقف شد اما ماموریت آموزش و پرورش تعطیل شدنی نیست. یک غافلگیری به وجود آمد و بیش از یک و نیم میلیارد دانش آموز و دانشجو در جهان از حضور در مدرسه و فضای آموزشی محروم شدند و بزرگترین وقفه آموزشی ایجاد شد و حتی برخی کشورها پایان سال تحصیلی را اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما معتقدیم زمان دانش آموزان بسیار مهم است و باید مراقبت کنیم و محتوای آموزشی را به آنها منتقل کنیم.

وی با بیان اینکه شبکه آموزش اولین جایی بود که به کمک ما آمد، ادامه داد: طی کمتر از یک هفته از تعطیلی عمومی مدارس، برنامه‌های ما از شبکه آموزش آغاز شد. طبق ارزیابی‌ها و پیمایش‌های انجام شده این برنامه‌ها با اقبال خوبی روبرو شد. معلمان به‌سرعت پای کار آمدند و در برنامه‌های زنده شرکت کردند.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: مدرسه تلویزیونی مسیر خوبی بود و همچنان به ادامه آن نیازمند هستیم. یک مشکل ما درباره مدرسه تلویزیونی این بود که امکان تعامل دو طرفه معلم و دانش آموزان وجود نداشت.

حاجی میرزایی با بیان اینکه از سوی دیگر معلمان با احساس مسئولیت به میدان آمدند، تصریح کرد: ما منظم‌ترین شبکه ارتباطی را در میان دستگاه‌های اجرایی داریم و یک هرم از ستاد تا مدرسه وجود دارد و موضوعات به‌سرعت قابل انتشار و پایش است. معلمان فداکار و توانمند شناسایی و دیده شدند. به‌عنوان مثال معلمی داشتیم که روی تخت بیمارستان تدریس می‌کرد.

وی خاطرنشان کرد: در حادثه کرونا که پدیده‌ای عالمگیر است امکان مقایسه کشورها از ابعاد مختلف با یکدیگر وجود دارد، در حوزه آموزش نیز شاخصی به وجود آمد و معلمان در محک آزمون بزرگی قرار گرفتند و سرافراز بودند. آنان خلاقانه و مسئولانه در این میدان حرکت کردند و باید به همه معلمان ادای احترام کرد.

وزیر آموزش و پرورش به مشکلات شبکه شاد اشاره کرد و گفت: با احترام به همه کسانی که با صدق نیت نقدهایی به شبکه شاد وارد می‌کنند باید چندنکته را عرض کنم. اول اینکه چه باید می‌کردیم؟ آیا باید تعطیل می‌کردیم؟ نمی‌توانستیم این دوماه را از دست بدهیم زیرا سال تحصیلی آینده هم آسیب می‌دید. ما امکان بازخورد از آموزش تلویزیونی و تدریس مجازی نداشتیم و نیازمند ابزاری بودیم. به همین جهت یک برنامه اختصاصی برای آموزش و پرورش ایجاد کردیم که فضای مدرسه را بازسازی کند.

حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: طبیعی است که در این میان افرادی از بستر شبکه شاد دور می‌مانند. ما برای کمک آمدیم نه برای اذیت کردن مردم و اجبار به کسانی که امکان تهیه گوشی هوشمند ندارند. گفتیم هرکسی می‌تواند به شبکه متصل شود. بیش از ۶۰ درصد دانش آموزان، ۹۶ درصد معلمان و ۷۰ درصد کلاس درس‌ها شکل گرفته‌اند. عده‌ای این امکان را ندارند. به عنوان نمونه اینترنت یا گوشی هوشمند ندارند و یا به علل دیگر نتوانستند از شبکه شاد بهره‌مند شوند.

وی تصریح کرد: از مدیران مناطق خواستیم آموزش این افراد را از طریق مسیرهای جایگزین در دستورکار قرار دهند. این مسیرها می‌تواند شامل تهیه درسنامه‌ها، استفاده از ظرفیت مدرسه تلویریونی و شبکه‌های استانی باشد. راضی نیستیم خانواده‌ای خودش را به مشقت بیندازد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در بیش از ۱۱ استان در مناطق دوردست و عشایری معلمان با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به‌صورت حضوری تدریس می‌کنند، گفت: کرونا در کنار تهدیدها، ظرفیت‌هایی را مشخص کرد که یکی از آن‌ها فعال شدن ظرفیت صداوسیما و بسترهای آموزش الکترونیک بود. اگر خدایی ناکرده دوباره با اوج این پدیده در پاییز آینده روبرو شویم باید بتوانیم به‌سرعت تدابیر لازم را اتخاذ کنیم. آن موقع دیگر نمی توانیم بگوییم که غافلگیر شده‌ایم.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی شبکه شاد آموزش و پرورش دانش آموزان شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۵۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند، امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نخستین کارگروه تولید، ساماندهی، نظارت و توزیع لباس فرم دانش‌آموزان استان در سال تحصیلی جدید، چگونگی پوشش، نظارت و توزیع لباس‌های فرم دانش‌آموزان بررسی شد.

وی افزود: داشتن روپوش یکسان و متحدالشکل برای هر دوره تحصیلی در مدرسه علاوه بر تقویت حس و روحیه همدلی و دوستی بیشتر در بین دانش‌آموزان، باعث رشد تحصیلی آنها، کاهش استرس ناشی از نحوه مد و لباس، ایجاد آرامش، تمرکز فکری بیشتر آنها بر روی درس و تحصیل و از همه مهم‌تر کاهش هزینه‌های مالی برای خانواده‌ها می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این مسئله به منزله الزام و اجبارخانواده‌ها برای تهیه لباس فرم جدید مدرسه در تمام مقاطع تحصیلی مدارس دولتی و غیر دولتی استان نیست، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه چنانچه لباس فرم امسال دانش‌آموزی مرتب و قابل استفاده مجدد در سال تحصیلی جدید برای آن باشد، اجباری برای خرید و تهیه لباس فرم جدید در سال تحصیلی پیش رو نیست، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش‌آموزان، هیچ مدیر مدرسه‌ای مجاز نیست با تولید کننده و یا فرد خیاط برای تولید و تهیه لباس فرم دانش آموزان انعقاد قرارداد کند و به اجبار، دانش‌آموز و یا اولیا را به خیاط مورد نظر خود معرفی کند.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: انتخاب لباس فرم دانش‌آموزان بر اساس نمادها و الگوهای ایرانی_اسلامی با بهره‌گیری از جدیدترین جدول استاندارد سازمان ملی استاندارد در زمینه پارچه‌های روپوش مدارس، طراحی لباس بر اساس الگوهای بومی، منطقه‌ای، نیازهای مناطق و همچنین اقتضائات جمعیتی، سنی، جنسیتی وقومیت‌های مختلف و نیز برنامه‌ریزی‌های لازم جهت آشنایی دانش‌آموزان و خانواده‌ها با شیوه و مظاهر تهاجم فرهنگی غرب توسط شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان مدارس دولتی و غیردولتی استان مورد تأکید است.

وی افزود: تشکیل کارگروه تعیین نرخ لباس فرم مدرسه در اسرع وقت توسط دستگاه‌های متولی و اعلام آن به خیاطان از پیش تعیین شده، مدیران مدارس و خانواده‌ها شد در دستور کار قرار دارد.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: علاوه بر تعیین نرخ باید الگو، جنس، طرح و رنگ پارچه مشخص و به ذی‌نفعان اعلام و در محل‌های مشخص برای توزیع لباس فرم در دید اولیا قرار گیرد.

کد خبر 750285

دیگر خبرها

  • (ویدئو) پخش اذان از گوشی کارشناس شبکه BBC وسط پخش برنامه زنده
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • تربیت صحیح و اسلامی فرزندان ایران، دغدغه اصلی معلمان دلسوز
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • علی مطهری: در خانواده آیت‌الله مطهری با شکاف بین‌نسلی مواجه نیستیم، اما...
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند
  • نگاهی به بی‌بدن|متهمان ردیف اول قتل که قاتل نیستند!